Januári összefoglaló

 2011.02.09. 14:19

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lassan indul az év. Sok teendőnk lesz ebben az esztendőben is. A legtöbb időt az vitte el januárban, hogy végignézzük, milyen programokat tudunk megvalósítani idén, illetve priorizálunk. A minket érő változások erősen befolyásolják 2011 - es terveinket. Mindenesetre folyik tovább a munka nálunk. Az egyik legjelentősebb hír, hogy alapítványunk és az AOSZ szorosan együttműködik az Országos Autizmus Stratégia megvalósításában, illetve a 2013-ban Budapesten megrendezésre kerülő X. Nemzetközi Autism Europe kongresszus előkészítésében. Több képzés is indult, melyek célja, hogy a szakemberek erősítsék szervezetünk misszióját, melynek lényege az esélyegyenlőség. Hírlevelünk immár harmadik éve töretlenül informálja az érdeklődőket aaz aktuális információkról. Megtartottuk a féléves angyaltalálkozót is, melyen mindenki beszámolt pozitív és negatív élményeiről. Hamarosan indul a hallássérült projekt első aktív féléve is. És elérkezett a jelnyelv vizsga időpontja is. Izgatottan várom, hogy milyen részt venni egy ilyen jellegű nyelvvizsgán. A januári angyaltalálkozót összekötöttük a féléves találkozóval, így majd a februári eseményről adok részletes tájékoztatástJ

Az elmúlt év nagyon nagy előrelépést hozott a fogyatékos ügy életében. Egyre több helyen bátran alkalmazzák a mozgásukban, vagy más módon sérült embereket.  Sok „celeb” állt az ügy mellé és általuk talán többen felkapták a fejüket és többen akarnak segíteni, vagy egyszerűen csak jobban odafigyelnek embertársaikra. Ebben az évben az önkéntesség éve van. Mindenkit bíztatok, hogy próbálja ki ezt a munkát, érdemes! 

Címkék: január

A bejegyzés trackback címe:

https://egyuttazeselyegyenlosegert.blog.hu/api/trackback/id/tr842649143

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása