Dobbantottunk

 2011.06.28. 15:51

 Mint minden iskola életében a mi Dobbantós iskoláink életében is elkövetkezett az a pillanat, amit a diákok és valljuk be őszintén, a tanárok is nagyon várnak. Elhangzott az utolsó csengőszó, vége a tanévnek! Csillebércen egy 3 napos összetartáson ünnepelték meg a tanárok és a diákok egyaránt a sikeres évet. A három nap alatt sok program várt a résztvevőkre. És bár egy helyszínen, mégis egymástól távol külön tölthették el ezt a rövid időt. A Csillebérci Szabadidő és Ifjúsági központ adott otthont rendezvényünknek. Talán még emlékszünk páran az úttörős éveinkből erre a helyre, nos, sok minden változott, a hangulata azonban a régi:)

A tanárok is újra gyerekek lehettek és lettek is bizonyos esetekben, jó volt látni, ahogy kikapcsolódtak, a gyerekek pedig különböző worksopokon próbálhatták ki tehetségüket. A rendezvény záró napján egy konferencia keretén belül vitatták meg a szakemberek az eddigi tapasztalatokat, a jó gyakorlatokat, illetve azokat a nehézségeket, amikkel szembe kellett nézniük az elmúlt időszakban. Hallhattunk továbbá beszámolót a Gallup Intézet egyik munkatársától azzal kapcsolatosan, hogy a felmérések milyen eredményeket mutatnak a programról.

Az esti záráson a diákok bemutatták a három nap munkáit, melyeket a workshopokon hoztak létre, táncoltak, énekeltek, bemutatták az elkészült kisfilmet. A tábort az a jó hangulat, összefogás és örömteli munka jellemezte, mint magát a Dobbantó programot!

Köszönjük mindenkinek, aki ott volt!

 

 

Érkeznek a táborlakók:)

 

 

 

 

 

 

 

Elkezdődik a tanárok programja

 

 

 

 

 

 

 

A tábor ma:)

 

 

 

 

 

Záró konferencia

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://egyuttazeselyegyenlosegert.blog.hu/api/trackback/id/tr233022169

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása