Novemberi beszámoló

 2010.12.06. 17:53

 Ez a hónap sem telt el munka nélkül. A legfontosabb mozzanatok ebben az időszakban: Elindult az alapítvány új honlapja, ami akadálymentesen segít hozzá mindenkit a legfontosabb és legaktuálisabb témák és információk eléréséhez. Már csak 3 hónap és élesbe áll az a projekt, melyben részt veszek és ami miatt az alapítványhoz jöttem. Februárban egy iskolában indul el azoknak a gyermekeknek a pályaorientációs képzése, akik jelentkeztek a programban való részvételre. A gyerekek siketek, vagy nagyothallók. A féléves képzés célja felkészíteni őket a középiskolás évekre, illetve a program további szakaszaira, ahol már mentorok segítenek nekik a tanulásban és a pályaválasztásban. 

A Vodafone jóvoltából az RTL Klub Csak csajok című műsorában beszélhettem a programomról és a Főállású Angyal Projektet is megismerhették a nézők. 

Készültünk a decemberre, hiszen december 3-án ünnepeltük a Fogyatékos Emberek Nemzetközi Világnapját. Ehhez kapcsolódóan folyamatosan programokat ajánlottunk az érdeklődőknek, illetve mi is aktívan igyekeztünk a környezetünkben megismertetni az embereket a fogyatékos emberek jelenlegi helyzetével.

Alapítványunk gőzerővel készül egy nemzetközi konferencia megrendezésére, amelyre jövő júniusban kerül sor. Ebből a programból a feladat oroszlánrészét Dobbantó programirodánk veszi ki. Csatlakozhattam a projekthez, így ennek szervezésében is igyekszem hatékonyan részt venni.

 

A december az évzárás és az értékelés időszaka, így készülök erre én is. Remélem a sok "van még mit megtenni" mellett, akad majd jó pár "kipipált" feladat is.

A bejegyzés trackback címe:

https://egyuttazeselyegyenlosegert.blog.hu/api/trackback/id/tr792497515

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása