Angyaltalálkozó

 2010.10.25. 13:49

 

 

 

 

 

 

 

Lezajlott az első Angyaltalálkozó. Nagyon nagy élmény volt végighallgatni az előző év nyerteseinek beszámolóját. Nagyon tetszett, hogy mindenki igyekezett hol főállásban, hol önkéntesként folytatni az egy év után is a munkáját. Számomra a legmeghatározóbb Regős Judit és Benkő Dániel beszámolója tetszett legjobban. Judit olyan központot hozott létre, mely segíti a családok életét és valódi családdá válását az első években. Dani egy Pandamobillal egy klímavédelmi programban dolgozik töretlenül.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lelkesítő volt látni a sok csillogó szemet és hallgatni a képes beszámolókat. remélem, egy év múlva hasonlóan elégedetten mondhatjuk el nektek eredményeinket. Amint megérkeznek a képek, azokat is csatolom. Köszönjük mindenkinek, aki ott volt, az érdeklődést és a szeretetet, amellyel felénk fordultatok! Reméljük, hamarosan újra találkozunk:)

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://egyuttazeselyegyenlosegert.blog.hu/api/trackback/id/tr112397340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása