Februári összefoglaló

 2011.03.17. 06:16

 

 Gyorsan elszaladt ez a hónap. Gőzerővel folyik a munka alapítványunknál. Lezárásra került egy három éves project, aminek a lényege, hogy segítsünk a magyar szociális szolgáltatásokat nyújtó intézményeket akadálymentesíteni. A program eredményeképpen nagyon sok helyen tudták átalakítani az intézményeket.

Alapfokú jelnyelvi tanfolyamunk lezárult. Lelkes 7 fős csapatunk sikeres vizsgát tett a Hallatlan Alapítvány vizsgaközpontjában. Terveink szerint folytatjuk a tanulást és igyekszünk még több jelet megismerni.

Hogy egy kicsit jobban megismerjetek minket, ezért rövidfilmet forgatott nálunk a Vodafone csapata, amit a Vodafone Felelősségvállalás Facebook-os oldalán értek el.

Eközben szépen lassan félidőhöz érkezett angyali projectünk. Mint mindig, most is igyekszünk a havi találkozóinkat megtartani.

Folytatódik érzékenyítő sorozatunk, ezúttal egy gimnáziumba látogatunk majd el, ahol megismertetjük a fiatalokat a fogyatékosság témakörével.

Dobbantó programunk is végéhez közeledik, azonban reméljük, ez nem a program csak az eddigi project lezárása lesz. Ehhez kapcsolódóan elkészült egy kisfilm, ami a program lényegét hivatott bemutatni. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://egyuttazeselyegyenlosegert.blog.hu/api/trackback/id/tr622746199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása