Beszámoló - szeptember

 2010.10.07. 15:06

  

Az első hónapom az általam választott alapítványnál nagyon izgalmasan telt. Sok új dolog történt.

A legfontosabbak: megismertem a szervezet működését, a terveimet el kezdtem megvalósítani és hatékonyan együttműködöm munkatársaimmal több projectben is.

Az én elsődleges feladatom egy project végrehajtása, amiben a cél, hogy siketeket munkába állítsunk. Ennek az előkészítése már az iskolában elkezdődik. A munka lényege egy olyan képzés élesbe állítása és elterjesztése, mellyel hatékonyabban és gyorsabban célirányosabban történik mely a pályaorientáció és pályára állítás.

 A munkám hatékonyságának érdekében kaptam szakmai felkészítést a kollégáktól, illetve több konferencián és megbeszélésen is részt vettem.  

A munkám mellett jelnyelvi oktatásra járok, ezzel is elősegítve a célom elérését.

A mindennapokhoz kapcsolódóan az Alapítványunk részt vett a Kutatók Éjszakája elnevezésű rendezvényen. Itt olyan eszközöket mutattunk be, melyekkel kommunikálhatnak azon embertársaink is, akik nem képesek beszéddel kommunikálni. A kiállításnak nagy sikere volt, így külön kérésre ezt általános iskolákban is bemutatjuk majd.

 A második hónap is izgalmasnak ígérkezik. Erről is beszámolok majdJ

A bejegyzés trackback címe:

https://egyuttazeselyegyenlosegert.blog.hu/api/trackback/id/tr402353743

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása